Technológia

A pálinka előállítása egy 500 literes zárt vízfürdős és egy 180 liter űrtaltalmú vörösréz finomítóüstben történik hagyományos fatüzeléssel.
A Kisüsti jellegű pálinka főzése két lépcsőben történik.
Technológia
A korszerű technológia

és a hagyomány találkozása.
A "jó házi pálinka" fogalom és sokan gondolják, hogy igazán értenek hozzá, mégis inkább érdemes a jól előkészített cefrét szakemberre bízni és szeszfőzdében lefőzetni, hogy aztán ne a bosszankodás hanem csak a büszkélkedés és kóstolgatás legyen a dolga a gazdának.

Várjuk telephelyünkön...
gyümölcs cefre
 
Gyümölcs cefre
A hozzánk beérkező alapanyagot gondosan kezeljük, hogy a legjobbat hozhassuk ki belőle.
Tűzi fa
 
Előkészítettük a fát
Felhalmozva várakozik a tűzi fa a bevetésre.
Kóstolás
 
Minőség ellenőrzés
A minőség legfontosabb próbája! Egészségünkre!
 
Székhely:
Párlat Bt.
3346 Bélapátfalva, Vasút utca 36.
Adószám: 20244587-2-10
Telephely:
3346 Bélapátfalva
Petőfi út 1025-2 hrsz.
Nyitvatartás:
igény alapján, előzetes időpont egyeztetéssel
Kapcsolat:
Telefon:
06 20/366 9651
06 20/352 2919
e-mail cím: parlatbt.belapatfalva@gmail.com

 

Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu
Utolsó frissítés: 2016 december