A pálinka előállítása egy 500 literes zárt vízfürdős és egy 180 liter űrtaltalmú vörösréz finomítóüstben történik hagyományos fatüzeléssel.
A Kisüsti jellegű pálinka főzése két lépcsőben történik.
A "jó házi pálinka" fogalom és sokan gondolják, hogy igazán értenek hozzá, mégis inkább érdemes a jól előkészített cefrét szakemberre bízni és szeszfőzdében lefőzetni, hogy aztán ne a bosszankodás hanem csak a büszkélkedés és kóstolgatás legyen a dolga a gazdának.
Várjuk telephelyünkön...
A Kisüsti jellegű pálinka főzése két lépcsőben történik.
A korszerű technológia
és a hagyomány találkozása.
és a hagyomány találkozása.
Várjuk telephelyünkön...
Gyümölcs cefre
A hozzánk beérkező alapanyagot gondosan kezeljük, hogy a legjobbat hozhassuk ki belőle.
Előkészítettük a fát
Felhalmozva várakozik a tűzi fa a bevetésre.
Minőség ellenőrzés
A minőség legfontosabb próbája! Egészségünkre!